Website

Afscheid van Segredos de Portugal, Portugese wijnen

Beste klanten, vrienden, sympathisanten,

In 2014 startten wij met veel passie en enthousiasme onze wijnhandel Segredos de Portugal. Wij wilden de Vlamingen laten kennismaken met de heerlijke Portugese wijnen, maar ook een stukje van de Portugese warmte en vriendschap importeren…

De meesten onder jullie hebben onze jaarlijkse wijndegustaties of onze stilaan legendarische fado-concerten met Rui Oliveira bijgewoond. Wij werkten samen met kleine producenten  in wie wij zelf sterk geloofden. Dit leidde tot zeer intense vriendschappen en onwaarschijnlijk mooie reizen in Portugal.

Jammer genoeg moeten wij nu na iets meer dan 5 jaar onze wijnshop stopzetten omwille van medische redenen. Chris is ongeneeslijk ziek en Caroline kan de zaak niet in haar eentje verderzetten…

De komende maanden willen wij onze stock zoveel mogelijk afbouwen. Wij zouden het fijn vinden als jullie ons daarbij willen helpen en nog een paar Portugese wijntjes bij ons komen kopen. Misschien zit uw lievelingswijntje er nog tussen, of kunnen wij u verrassen met een nieuwigheid uit ons gamma?

Omdat wij onder voedingswinkels vallen, mag Segredos de Portugal – ondanks de coronamaatregelen – onder strikte voorwaarden toch open blijven. We zijn dus nog steeds tot uw dienst iedere zaterdag van 10 tot 18 uur of anders op afspraak: 0475/38 48 01 (Caroline).

Voor aankopen vanaf 75€ (enkel in België) is er gratis thuislevering mogelijk.

Tot slot willen wij iedereen bedanken voor het vertrouwen dat jullie stelden in ons. Wij deelden graag onze passie voor Portugal met u allen. Met veel verdriet komt er nu een abrupt einde aan onze Portugese droom.

Bedankt!

Obrigado!

Chris Mouton @ Caroline Stevens