Website

Exclusieve porto’s aan stuntprijzen!

 

EXCLUSIEVE PORTO NU IN AANBIEDING!

 

Het wijndomein Dona Matilde bevindt zich aan de oevers van de Douro, tussen Pesa da Régua en Pinhão, in het hart van de portostreek. Het domein is al 91 jaar lang in handen van de familie Barros. Manuel Angelo Barros is een man met grote faam in de wereld van de portwijnen. Hij zetelt o.a. in het Instituto de Vinho de Porto, de overkoepelende organisatie die de portowijnen controleert.

Het domein werd enkele jaren geleden verkocht aan de grote producent Sogevinus. Maar een tiental jaren

geleden kochten Manuel en zijn zoon Filipe de gronden van hun voorouders terug.

Hun wijnen krijgen in het gerenommeerde wijnmagazine Vinho Grandes Escolhas zonder uitzondering een score van minimaal 16/20.

 

⃰⃰Hun DONA MATILDE PORTO COLHEITA 2010 heeft een mooie, dieprode kleur en bulkt van de aroma’s van gedroogd fruit. In de mond proeft deze porto ouder dan hij is: zacht, afgerond en met de juiste balans tussen zoet en fris. Je vindt er ook een vleugje amandelen en hazelnoot in terug. Deze Porto Colheita is een complexe, rijke en uiterst fijne porto.

behaalde zelfs een topscore van 17,50/20.

 

In Portugal wordt de Dona Matilde Porto 2010 verkocht aan 29 €.

Maar Segredos de Portugal biedt u deze exclusieve porto aan voor een stuntprijs van 17,95 €. Mis deze unieke kans niet: op is op!

 

⃰De DONA MATILDE VINTAGE 2009 is terecht een vintageport die thuishoort in de collectie van portoliefhebbers. Deze vintage kreeg op Winespectator vier sterren en is stilaan een gegeerd product want vrijwel nergens meer te vinden. Segredos de Portugal kon enkele jaren geleden nog een beperkte hoeveelheid van deze vintage op de kop tikken. Wegens stopzetting van onze winkel verkopen wij deze vintage portwijn nu aan zowat de helft van de prijs:  19,95 € (in plaats van 45€) !