Website

Geef eens een Portugese wijn tijdens de feestdagen

Langzaam maar zeker komen de feestdagen in zicht. Misschien wilt u een wijnliefhebber eens verrassen met een Portugese wijn?

Dan biedt Segredos de Portugal zeker een heel mooie selectie. Wij selecteren onze producenten immers op hun kwaliteit en exclusiviteit!

Wij kunnen u  enkele onbekende parels aanbieden, die in Portugal een zeer mooie score haalden bij gerenommeerde wijnmagazine.

Zo kreeg de QUINTA DA CAROLINA TINTO 2015  in het magazine Vinhos Grandes Escolhas een score van maar liefst 18,5/20. De wijn wordt omschreven als ‘een zeer elegante en karaktervolle wijn’ met mooie tannines. Dit wijndomein kiest er immers voor om enkel in zeer goede jaren een Quinta da Carolina te produceren. Daarvoor worden enkel de beste druiven gehaald van een kleine wijngaard (2 ha) waar zo’n 30 variëteiten aan oude wijnstokken staan.

De QUINTA DA CAROLINA TINTO 2015 heeft een mooie kersensmaak met een vleugje balsamico en een licht florale toets. De wijn heeft een mooie textuur en een enorme frisheid. Deze wijn biedt volgens Vinhos Grandes Escolhas  alles wat een mooie Dourowijn moet hebben.

Omwille van onze persoonlijke relatie met dit wijndomein kunnen wij u deze wijn aanbieden voor amper 23,50 €!

http://www.quintadacarolina.pt

 

Of wat dacht u van een QUINTA DONA MATILDE PORTO COLHEITA 2010?

Deze porto werd gebotteld in 2015 en heeft een zacht en breek smaakpallet. Er is een zeer mooi evenwicht tussen de volle smaak, het tikkeltje bitterheid en de zoetheid. Volgens het wijnmagazine Revista de Vinhos is deze porto de ideale metgezel voor uw dessert. Een score van 17,5 €! Bij ons te koop voor 38 €.

http://www.donamatilde.pt

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment?

Loop dan gewoon even binnen bij Segredos de Portugal. Ook mogelijk op afspraak na de openingsuren.