Website

Portugese fado op jouw exclusieve privéfeest!

Hou je van Portugal, de gemoedelijke zuiderse sfeer, de Portugese gastronomie, cultuur en muziek? Droom je van jouw eigen privéfeest dat baadt in een Portugese sfeer? Dat is allemaal mogelijk!

 

Segredos de Portugal organiseert op uw vraag een heel Portugees privéfeest met alles erop en eraan: Portugese fadomuziek, wijnen en gastronomie,…

In ons kille Belgenlandje kan het soms deugd doen om gewoon eens de sfeer van je vakantie naar hier te halen. Portugal zit steeds meer in de lift als vakantieland en een themafeest is meer dan ooit hip. Dus waarom zou je die twee niet combineren? Door onze jarenlange connectie met Portugal kunnen wij voor u een Portugees feest  op maat organiseren. Een all-in-one pakket met Portugese fado, wijnen en muziek.

RUI OLIVEIRA

Rui Oliveira komt dan speciaal voor jouw event vanuit Aveiro (Portugal) naar België om het beste van zichzelf te geven tijdens een intiem privéconcert. Deze professionele muzikant/fadozanger brengt traditionele fado met een hedendaagse, vrolijke twist.

Tussen 2000 en 2005 woonde Rui in Alfama, de volkswijk in Lissabon die de heimat is van de Portugese fado. Hij sloot zich aan bij de danscompagnie van Raquel Oliveira als fado- en flamencozanger en muzikant. Hij leerde er zijn vrouw Ela Vaz kennen, die deel uitmaakte van hetzelfde ensemble. Sindsdien leeft het koppel  van de muziek.

Rui Olveira trad op in belangrijke concertzalen zoals Casa da Música in Porto en Casa do Fado in Lissabon. Hij deelde het podium met  Portugese artiesten die hij bewondert: Mu Mbana, Rui Aires, Pedro Esparza, Nuno Ferreira,… Namen die in België niet zoveel zeggen maar die in Portugal wel en stevig reputatie hebben.

Ondertussen heeft Rui 5 cd’s uitgebracht waaronder twee cd’s Fado Solo. Het is ook met zijn oeuvre uit Fado Solo dat hij toert door Vlaanderen.

Als geen ander slaagt Rui erin jou na enkele minuten te doen vergeten dat het buiten pijpenstelen regent en vult hij de ruimte met zijn zonnige muziek en positiviteit.

http://www.ruioliveiramusica.net

PORTUGESE WIJN

Uiteraard wilt u uw gasten verrassen met een uitstekende Portugese wijn. Dan kunnen wij u een exclusieve selectie maken gaande van de método tradicional espumantes, over witte en rode wijnen tot en met de dessertwijnen en porto’s of madeira’s.

PORTUGESE GASTRONOMIE

Tot slot hoeft u ook niet zelf achter het kookfornuis te staan. Wij werken samen met een professionele kokkin die maar al te graag het Vlaamse publiek laat kennismaken met de traditionele gerechten uit haar geboorteland.

Kortom, voor een écht Portugees feest moet je bij Segredos de Portugal zijn! Wenst u meer info over dit concept? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.