Website

5 JAAR SEGREDOS DE PORTUGAL, Portugese wijnen

Segredos de Portugal bestaat reeds 5 jaar. Dat wordt binnenkort gevierd met een groot Portugees feestweekend op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei 2019, in een feesttent voor onze zaak. U bent van harte uitgenodigd.

De Portugese kokkin Ana Isabel Pinto levert hapjes uit haar geboortestreek Alentejo. . Vijf jaar geleden, bij onze opening, was Luís Portugal onze chef-kok van dienst. Ook Luís  – finalist van ‘Masterchef Portugal’  had aanvankelijk ook toegezegd. Maar op het laatste nippertje moest hij verstek laten gaan. Sinds zijn deelname aan ‘Masterchef Portugal’ werd hij een populaire tv-vedette. Ondertussen runt hij in Bragança (Noord-Portugal) een toprestaurant en werd hij vorig jaar door Michelin onderscheiden met een Bib Gourmand. Jammer genoeg vallen de tv-opnames van het nieuwe seizoen ‘Masterchef Portugal’ – waar Luís dit jaar het gezicht van is – samen met onze 5e verjaardag en kan hij dus niet naar België komen. Maar hij beloofde dat bij een latere gelegenheid goed te maken… Wij hebben echter alle vertrouwen in de kookkunst van Ana Isabel Pinto, dus onze gasten zullen zeker niet op hun honger blijven zitten!

Om het feest helemaal een Portugees tintje te geven, zal ook de professionele zanger/muzikant Rui Oliveira uit Aveiro van de partij zijn. Op vrijdagavond, zaterdagmiddag en zaterdagavond geeft hij het beste van zichzelf tijdens een liveconcert met Portugese traditionals.
Kortom, redenen te over om dat weekend eens af te zakken naar Massemen!
Gratis toegang.

U bent van harte welkom op:
vrijdag 10 mei van 14 tot 22 u &

zaterdag 11 mei van 11 tot 22u.

Onze feesttent staat opgesteld in de MARTINUSSTRAAT 25/27 te MASSEMEN
Omdat de parkeerplaatsen beperkt zijn, vragen wij bezoekers vriendelijk om te parkeren op de parking aan de kerk (Dorpsplein). Vandaar is het slechts 200m stappen tot bij Segredos de Portugal.
Tot binnenkort, ate breve!